Zadelpijn verhelpen

Zoekt u het juiste zadel om snel uw zadelpijn te verhelpen? Loop eens binnen bij De Rijwielhoek in Oene. Met ons innovatieve meetsysteem meten we u direct een passend zadel aan.

 

Om uw zadelpijn te verhelpen gebruikt De Rijwielhoek een zadelbreedtemeetsysteem. Daarmee meten we de afstand tussen de zitbotjes. Zo kunnen we de juiste zadelbreedte bepalen. We raden u een passend zadel aan. Uw zadelpijn is verleden tijd!

 

Totaal Geen Zadelpijn

Bij De Rijwielhoek kunt u terecht voor zadels van het merk SQlab. Deze zadels hebben een rugvriendelijke active technologie. Ook zorgen ze voor meer ruimte en drukvermindering in de gevoelige gebieden – voor mannen en vrouwen. De zadels zijn verkrijgbaar in meerdere breedtes. Met het zadelbreedtemeetsysteem kunnen we u het juiste zadel aanmeten en uw zadelpijn voorgoed verhelpen.

 

Informatie

Wilt u meer informatie over het meetsysteem om zadelpijn te verhelpen of onze SQlab zadels? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@derijwielhoek.nl of vul het contactformulier in.