Zadellift

U wilt veilig van uw fiets op- en afstappen? Met de zadellift van De Rijwielhoek kunt u zelfstandig uw fietszadel afstellen!

Fietsers zijn ronduit kwetsbaar in het verkeer. Veel ongelukken met fietsers ontstaan doordat ze niet tijdig anticiperen op verkeerssituaties. Denk hierbij aan het oversteken op kruisingen of het op- en afstappen bij verkeerslichten. Vaak lukt het niet tijdig met beide voeten op de grond te komen, waardoor men uit balans raakt en valt. De innovatieve zadellift van de Rijwielhoek biedt uitkomst.

 

Beide benen op de grond, met een zadellift.

Natuurlijk wilt u graag het beste fietszadel. Een zadel dat lekker en comfortabel zit om het ongemak van zadelpijn te voorkomen. Daarbij heeft u echter vaak nog een ander groot ongemak, namelijk het op en afstappen van de fiets. Door de hoogte van het zadel, komt u vaak net niet goed met de voeten bij de grond. Dit levert niet alleen ongemak op, maar ook vaak gevaarlijke situaties. Om dit te voorkomen is er nu een ideale oplossing gevonden, de zadellift.
Met een simpele handeling wordt de hoogte van het fietszadel (onder het fietsen) in hoogte verstelbaar.
De werking is eenvoudig: Bij het opstappen staat het zadel in een lage stand. Eenmaal aan het fietsen kunt u, door iets uit het zadel omhoog te komen, het zadel automatisch op de gewenste hoogte zetten.
Bij het afstappen gaat het net andersom. Vlak voordat u stilstaat, laat u met een eenvoudige handeling het zadel zakken. Als u dan stilstaat, kunt u met beiden voeten direct aan de grond komen. Ideaal voor het afstappen, maar bijvoorbeeld ook als u even moet wachten bij een voorrangsweg of verkeerslicht. Helemaal afstappen is dan niet nodig, u blijft gewoon stevig met beide voeten op de grond staan en kan daarna moeiteloos weer verder fietsen.
De zadellift is geschikt voor alle soorten fietsen. Of het nu een dameszadel, herenzadel of zadel voor een mountainbike of racefiets betreft, een zadellift is in alle gevallen toepasbaar
Kom eens langs en maak geheel vrijblijvend kennis met deze handige, maar vooral veilige, zadellift.

 

Blijft u nog steeds balancerend en zweverig op en afstappen? Of kiest u voor zadellift…
Zadellift: inderdaad, met beide benen op de grond!

 

Voordelen zadellift

De zadellifst wordt door vakkundige medewerkers van De Rijwielhoek op uw fiets gemonteerd en op de juiste maat afgesteld. De zadellift wordt op de plek gemonteerd waar normaal gesproken de zadelpen van uw fiets zit. De zadellift kent de volgende voordelen:

  • Zelfstandig uw fietszadel verstellen;
  • Veilig op- en afstappen van uw fiets;
  • Toepasbaar op meerdere fietssoorten en -maten;
  • U fietst met de zadellift een stuk comfortabeler en geeft u daardoor meer fietsplezier;
  • Zadellift kopen en contact

 

Voor bestellingen en/of vragen over de zadellift kunt u met De Rijwielhoek contact opnemen door het contactformulier in te vullen, ons te bellen op 0578-641148 of ons te mailen op info@derijwielhoek.nl