Onderhoud en reparatie

Moet uw (elektrische) fiets gerepareerd worden? Of is uw fiets toe aan een onderhoudsbeurt? Bij DeRijwielhoek is uw fiets altijd in goede handen.
Ook voor de fijngevoelige elektronica van e-bikes hebben wij de juiste expertise. Onze medewerkers zijn vakkundig en staan u graag te woord.

Voor alle merken

DeRijwielhoek biedt onderhoud en reparatie service voor vrijwel alle merken en soorten fietsen. Ook als uw fiets niet bij ons is gekocht, bent u welkom voor onderhoud en reparatie.

Gratis eerste onderhoudsbeurt

Als u een nieuwe fiets aanschaft bij DeRijwielhoek, bieden wij als service een gratis eerste onderhouds-/servicebeurt. Voor zowel de eerste beurt als de periodieke onderhoudsbeurten daarna sturen wij onze klanten een herinnering per e-mail.

Het is belangrijk om binnen 6 maanden na aankoop, of na 1000 km een eerste controlebeurt te laten verrichten. Klachten / gebreken voortvloeiend uit het nalaten van deze controlebeurt kunnen gevolgen hebben voor het aanspraak maken op garantie.

Haal- en brengservice

Heeft u zelf geen mogelijkheid om uw fiets bij ons te brengen of op te halen? Geen probleem. Bij DeRijwielhoek kunt u gebruik maken van de speciale haal- en brengservice.


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  08.30 - 17.30 uur
Dinsdag:  08.30 - 17.30 uur
Woensdag:  08.30 - 12.15 uur
Donderdag:  08.30 - 17.30 uur
Vrijdag:  08.30 - 17.30 uur
Zaterdag:  09.00 - 12.15 uur
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook