Mountainbike huren

Wilt u een dagje mountainbiken over de Veluwe, maar heeft u geen zin om uw eigen fietsen mee te nemen? Bij fietsenmaker De Rijwielhoek kunt u mountainbikes huren. Fietsenmaker De Rijwielhoek is gevestigd in de gemeente Epe en ligt midden in dit grote natuurgebied.

MTB-routes op de Veluwe

Op de Veluwe zijn een aantal prachtige, lange MTB-routes uitgezet. Deze routes zijn zeer geliefd bij mountainbikers en MTB’ers. De Veluwe is nu eenmaal het enige heuvelachtige stukje Nederland. Ook de zandverstuivingen en duinen lokken veel mountainbikers. Maar de Veluwe biedt niet alleen sportieve uitdagingen, het is ook gewoon een prachtig natuurgebied met uitgestrekte bossen en heidevelden.

 

Mountainbike huren

Bij fietsverhuur De Rijwielhoek in Oene kunt u altijd terecht voor een goede mountainbike op maat. Oene ligt in de gemeente Epe, midden op de Veluwe tussen Apeldoorn en Zwolle. Kortom, het perfecte beginpunt voor een actieve fietstocht door dit prachtige natuurgebied. Bij ons kunt u al een mountainbike huren voor € 25,- per dag.

 

Contact

Wilt u een mountainbike huren en meteen een fiets reserveren? Neem dan gerust contact op met fietsverhuur De Rijwielhoek. Vul het contactformulier in of e-mail ons op: info@derijwielhoek.nl.