Aangepaste fiets

Aangepaste fiets.

Heeft u nog een goede fiets thuis staan die u graag wilt behouden maar op dit moment vanwege beperkingen er niet meer mee kunt fietsen. Daar willen wij u graag bij helpen. Er zijn talloze mogelijkheden om het fietsen op uw eigen fiets toch weer mogelijk te maken.

Een aantal voorbeelden daarvan zijn:

Een zadellift:
Een zadellift is een extra hulpmiddel voor als u wel kunt fietsen, maar moeite heeft met op- en afstappen. Bij de laagste stand komen de voeten op de grond en in de hoogste stand kunt u gewoon fietsen. De zadellift zorgt voor extra comfort en minder kans op vallen; het bevordert dus uw fietsplezier en veiligheid!

Bypoint:
Bypoint stuurt een bericht naar een reeks contactpersonen wanneer iemand valt met de fiets. Dit gaat via SMS en geeft binnen een minuut de exacte locatie van de val weer. Zo kun je altijd rekenen op hulp, zelfs als je niet exact weet waar je je bevind.

 

Cranks:
Er zijn diverse mogelijkheden om de cranks aan te passen, te verkorten of te verlengen. Dit kunt u bijvoorbeeld nodig hebben als u beenlengte verschil heeft bijvoorbeeld na een heupoperatie.

Het ombouwen van twee naar drie wielen:
Wilt u op uw eigen fijne vertrouwde fiets blijven fietsen maar niet met een maar twee achterwielen. Bijvoorbeeld vanwege je eigen veiligheid, meer zelfvertrouwen of simpelweg om mobiel en actief te blijven. Dan is dit ook mogelijk bij ons.

Het ombouwen van gewoon naar elektrisch:
Heeft u een speciale fiets of wilt u uw fiets behouden maar wordt het fietsen te zwaar of wilt u gewoon graag overstappen naar elektrisch. Vraag dan bij ons naar de mogelijkheden.

Bike fitting:
Meer dan 80% van alle fietsers ervaart problemen tijdens het fietsen. Denk hierbij aan: zadelpijn, rug- en nekklachten, slapende handen of vingers of prostaatproblemen.
DeRijwielhoek werkt samen met de Zadelexperts en heeft een uniek ergonomisch meetsysteem waarmee we een totaalconcept bieden voor het effectief oplossen van zitproblemen op de fiets. Wij meten de zadeldruk en stellen de fiets optimaal voor u af (= bikefitting).
Dit is mogelijk voor alle type fietsen, zoals stadsfietsen en e-bikes, maar ook voor MTB's en racefietsen.

Ook bestaan er veel alternatieven. Zo hebben we lage instap modellen in ons assortiment. Ook zijn er fietsen die net een maatje kleiner zijn wat dus gemakkelijker maakt om op en af te stappen, en het fietsen zelf. Heeft u wel eens van een loopfiets gehoord? Dit is een fiets zonder trappers maar lijkt heel erg op een fiets. Kortom er zijn veel mogelijkheden om toch te kunnen blijven fietsen. Staat er voor u hierboven geen oplossing bij? Wij houden ervan om het onmogelijke mogelijk te maken en houden van technische uitdagingen. Graag gaan we met u in gesprek om samen te kijken naar de wensen en mogelijkheden. Wij denken graag met u mee. Vaak is er veel mogelijk met kleine en grote aanpassingen. U bent van harte welkom bij ons in de winkel we zullen u met veel plezier hierover informeren, en u de mogelijkheden laten zien, voelen en testen.


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  08.30 - 17.30 uur
Dinsdag:  08.30 - 17.30 uur
Woensdag:  08.30 - 12.15 uur
Donderdag:  08.30 - 17.30 uur
Vrijdag:  08.30 - 17.30 uur
Zaterdag:  09.00 - 12.15 uur
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook