Maatwerk

Bikefitting

Meer dan 80% van alle fietsers ervaart problemen tijdens het fietsen. Denk hierbij aan: zadelpijn, rug- en nekklachten, slapende handen of vingers of prostaatproblemen.
DeRijwielhoek werkt samen met de Zadelexperts en heeft een uniek ergonomisch meetsysteem waarmee we een totaalconcept bieden voor het effectief oplossen van zitproblemen op de fiets. Wij meten de zadeldruk en stellen de fiets optimaal voor u af (= bikefitting).
Dit is mogelijk voor alle type fietsen, zoals stadsfietsen en e-bikes, maar ook voor MTB's en racefietsen.

Aanpassen van uw fiets

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment zadels, waardoor we u het best passende zadel kunnen bieden.
Naast het zadel zijn er talloze mogelijkheden om uw bestaande fiets aan te passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • ergonomische handvatten
  • geveerde zadelpen, passend bij uw gewicht
  • aanpassing van stuur of stuurpen om de afstand tot het stuur te optimaliseren
  • ergonomische pedalen etc.

Van alles is mogelijk. Wij adviseren u graag!

Nieuwe fiets?

Bij de Rijwielhoek beschikken wij over een unieke pasfiets die volledig naar uw lichaamsmaten kan worden ingesteld, zodat we uw optimale zithouding kunnen bepalen. Deze instelling nemen we over op uw nieuwe fiets, zodat deze altijd de juiste maat en afstelling heeft.

Dankzij ons unieke meetsysteem, het perfect afstellen van uw fiets, en indien nodig een aangepast zadel, kunt u weer ergonomisch verantwoord en comfortabel fietsen. Ofwel: een compleet nieuwe zitkwaliteit en op naar zorgeloos fietsplezier!

Maatwerkfiets

Wij zijn van mening dat fietsen voor iedereen mogelijk moet zijn, daarom hebben wij ons gespecialiseerd in maatwerkfietsen. Wanneer u zich onzeker of onveilig voelt op de traditionele fiets, of vanwege medische redenen niet op een traditionele fiets kunt rijden, dan is de driewielfiets wellicht iets voor u.

Gerenommeerde merken

Wij zijn dealer van de A-merken Huka en Van Raam, daarmee bieden wij u een passende oplossing, zodat u langer en veilig mobiel blijft. Ook deze fietsen passen wij aan naar uw behoeften en wensen, zodat u zo optimaal en comfortabel mogelijk op de fiets zit.
In onze winkel vindt u een aantal modellen van Huka, zoals de driewielfiets en de duofiets. Wilt u graag samen een tochtje maken, maar is zelfstandig fietsen niet mogelijk, dan is de duofiets een mooie oplossing voor u. U zit naast elkaar en de passagier heeft de mogelijkheid om wel of niet mee te trappen.
Kom gerust langs om de modellen te bekijken en u te laten adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Het onmogelijke mogelijk maken

Wij houden ervan om het onmogelijke mogelijk te maken en houden van technische uitdagingen. Zo bouwen wij uw fiets om tot driewieler of maken uw eigen fiets elektrisch. Graag gaan we met u in gesprek om samen te kijken naar de wensen en mogelijkheden, zoals:

  • Ombouwen eigen fiets tot driewielfiets
    Door de samenwerking met Altena bike, is het bij ons ook mogelijk uw bestaande en vertrouwde tweewieler om te bouwen naar een driewieler. Daarmee vergroot de stabiliteit van uw bestaande fiets. Gun uzelf weer fietsplezier met deze unieke aanpassing!
  • Ombouwen (speciale) fiets naar elektrisch
    Wilt u ondersteuning op uw eigen fiets? Dat kan! Wij bouwen uw fiets om tot elektrische fiets. Dit doen wij niet alleen voor stadfietsen maar ook voor speciale fietsen zoals driewielfietsen of vouwfietsen etc.

Dus zoekt u een maatwerkfiets of een speciaal aangepaste fiets? Dan bent u bij DeRijwielhoek aan het juiste adres!

Kom langs of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.


TerugDeel het met uw vrienden!


Vakantie!

Vanaf 26 Juli 12.00 zijn wij gesloten tot en met zaterdag 10 Augustus. i.v.m. vakantie!


Openingstijden

Maandag:  08.30 - 17.30 uur
Dinsdag:  08.30 - 17.30 uur
Woensdag:  08.30 - 12.15 uur
Donderdag:  08.30 - 17.30 uur
Vrijdag:  08.30 - 17.30 uur
Zaterdag:  09.00 - 12.15 uur
Zondag:  Gesloten

Afwijkende dagen
26 juli 2024 (vanaf 12.00 gesloten!):   Gesloten
28 juli t/m 11 augustus 2024 (Vakantie):   Gesloten


Contactgegevens

Facebook