Maatfiets

Bent u op zoek naar een maatfiets die precies past bij uw biometrische gegevens en gewenste zitstand? De Rijwielhoek maakt een fiets op maat aan de hand van het innovatieve meetsysteem Body Scanning CRM Bike.

 

Maatfiets

Fietsen is heerlijk. Maar met een comfortabele fietshouding neemt uw fietsplezier alleen maar toe. Kies daarom voor een maatfiets. Een maatfiets wordt precies afgestemd op uw lichaamsmaten. Zo vermindert u gezondheidsrisico’s en wordt de krachtoverdracht verbeterd. Bij De Rijwielhoek kunt u terecht voor een personal bodyscan en een fiets op maat.

 

Meetsysteem Body Scanning CRM Bike

De Rijwielhoek loopt voorop als het gaat om de laatste ontwikkelingen op fietsgebied. Neem bijvoorbeeld het meetsysteem Body Scanning CRM Bike. Daarmee kunnen we al uw lichaamskenmerken opmeten, en dat zonder dat u aangeraakt wordt. Op grond van uw biometrische gegevens kunnen wij vervolgens de perfecte maatfiets voor u instellen.

 

Meer Weten?

Wilt u meer weten over een maatfiets van De Rijwielhoek of onze personal bodyscan? Vraag dan nu informatie aan via het contactformulier of per e-mail: info@derijwielhoek.nl. Wij helpen u graag verder!