Garantie

De Rijwielhoek kan u een ongekende service bieden. Voor een goede prijskwaliteit verhouding, deskundig advies, professioneel uitgevoerde reparaties, fietsverzekeringen en het afmonteren en veilig rijklaar maken van uw nieuwe fiets, bent u bij De Rijwielhoek op het juiste adres.

 

Om deze waardering te behouden, bieden we op al onze producten, zowel A-merken als het eigen assortiment, een uitgebreide garantie die u diverse zekerheden biedt. Daarom garandeert De Rijwielhoek zorgeloos fietsplezier!

 

1. Bij reparatie een gratis leenfiets
Kan uw fiets niet onmiddellijk worden gerepareerd? Geen nood! Wij weten hoe vervelend het is om uw vertrouwde tweewieler te moeten missen, en stellen u dan ook, indien gewenst, gratis een leenfiets ter beschikking. U betaalt uitsluitend de verzekeringskosten. Indien uw fiets maar een kleine reparatie nodig heeft, is er de speciale ‘quick service’ waardoor de reparatie snel of zelfs ter plekke kan worden uitgevoerd terwijl u wacht of even een boodschap gaat doen. Zodoende kunt u weer snel op uw gerepareerde fiets stappen!

 

2. Zadel omruilgarantie
Een zadel moet prettig zitten zodat u zonder zadelpijn lekker kunt fietsen. Niet voor niets zijn wij specialist in het verhelpen van zadelpijn. Bij De Rijwielhoek kunt u altijd eerst een zadel uittesten. U komt er dan vrij snel achter welke breedte en hardheid het beste zit. Indien u onverhoopt toch niet tevreden bent met uw keuze, dan kunt u uw zadel binnen de gestelde termijn alsnog omruilen.

 

3. Voor aankoop een gratis proefrit
Maak, voorafgaand aan uw uiteindelijke keuze, een proefrit op de gewenste fiets! Deze ervaring zal vast en zeker bevestigen dat u de juiste fiets heeft gekozen!

 

4. Gratis 1e servicebeurt voor uw nieuwe fiets 
Een nieuwe fiets moet het liefst altijd nieuw blijven. Onderhoud nemen wij dan ook serieus. Vandaar dat wij u bij aanschaf van een nieuwe fiets de eerste onderhoudsbeurt (2-6 maanden) geheel gratis aanbieden. Wij helpen u graag herinneren aan deze gratis eerste onderhoudsbeurt d.m.v. sms of e-mail.

 

5. Niet tevreden? Wij denken mee met een passende oplossing
Bent u onverhoopt niet tevreden met uw aankoop? Laat het ons weten! Wij gaan met u in gesprek voor een passende oplossing. Voor verdere bepalingen verwijzen we u naar onze algemene voorwaarden.

 

6. Kwaliteitsgarantie op alle reparaties
Bij De Rijwielhoek staat vakmanschap voorop en onze mensen zijn speciaal opgeleid voor o.a. het repareren van uw fiets. Als professionele organisatie, geven wij u natuurlijk kwaliteitsgarantie. Dat betekent voor u altijd de zekerheid van een prima gerepareerde fiets.

 

Voor advies en vragen kunt u altijd terecht bij De Rijwielhoek. Natuurlijk bent u altijd welkom om het assortiment fietsen, kleding en onderdelen & accessoires te bekijken. Graag tot ziens!