Fietsroutes in de regio

De beste fietsroutes en de meest uitdagende MTB-routes vindt u op de Veluwe. Heeft u niet de mogelijkheid om uw eigen fietsen of mountainbikes mee te nemen, dan kunt u deze huren bij fietsenwinkel De Rijwielhoek in Oene.

 

Fietsroutes Over De Veluwe

In de omgeving van Epe kunt u heerlijk fietsen en mountainbiken. Er zijn mooie MTB-routes en fietsroutes uitgezet door bossen en heidevelden op de Veluwe. Dit natuurgebied niet alleen geliefd bij fietsers, maar ook bij mountainbikers en MTB’ers. Het is er lekker heuvelachtig en er zijn veel zandverstuivingen en duinen. Ook de fietsroutes door het boerenlandschap van de Veluwe hebben hun aantrekkingskracht.

 

Fietsen Huren Op De Veluwe

Bij fietsenwinkel De Rijwielhoek in Oene kunt u altijd terecht voor een goede huurfiets op maat. Wij verhuren niet alleen stadsfietsen en mountainbikes, maar ook e-bikes / elektrische fietsen. Bij ons huurt u al een elektrische fiets voor € 17,50 per dag. Wilt u meteen een fiets reserveren voor uw fietsroute over de Veluwe? Neem dan gerust contact op met De Rijwielhoek.

 

Tips En Interessante Links

In onze naaste omgeving zijn ongekend veel fietsroutes, een prachtige aanvulling op het zorgeloos fietsplezier waar De Rijwielhoek voor staat! We geven u hieronder wat tips en interessante links: