Fiets leasen

Wilt u graag een elektrische fiets leasen om van en naar uw werk te gaan? Rijwielhandelaar De Rijwielhoek in Oene doet mee met het Nationale FietsLease Plan.

 

Fiscale Regeling Aanschaf Elektrische Fiets

De hoge aanschafprijs van een elektrische fiets weerhoudt veel werknemers ervan fietsend naar hun werk te gaan. Vooral oudere werknemers en werknemers die verder dan 10 kilometer van hun werk wonen, kunnen niet op een gewone fiets naar hun werk. Via het Nationale FietsLease Plan kunnen zij via hun werkgever toch een veel duurdere elektrische fiets leasen. De fiscale regeling valt binnen de werkkostenregeling (WKR) en wordt hen aangeboden door hun werkgever.

 

Elektrische Fiets Leasen

Als werknemer mag u een elektrische fiets leasen bij uw eigen vertrouwde fietsenwinkel. De Rijwielhoek in Oene is een van de de erkende rijwielhandelaren die meedoen met de fiscale regeling. Als u besluit bij ons een fiets te leasen, krijgt u belastingvoordeel op de aanschafprijs. Het bedrag dat overblijft als u het vastgestelde maximaal te verrekenen brutobedrag aftrekt de van aanschafprijs, betaalt u via maandelijkse leasetermijnen aan Nationale Fiets Projecten.

 

Contact

Wilt u meer weten over een fiets leasen bij De Rijwielhoek of over het Nationale FietsLease Plan? Vult u dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar: info@derijwielhoek.nl. Wij geven u zo snel mogelijk antwoord!