Elektrische fiets huren

Zoekt u een fietsverhuur in de gemeente Epe? Bij fietsenmaker De Rijwielhoek kunt u een e-bike huren / elektrische fiets huren.

 

Fietstochten Maken Over De Veluwe

In de gemeente Epe kunt u prachtige fietstochten maken. In de omgeving zijn mooie fietspaden door uitgestrekte bossen en heidevelden. Ook het agrarische landschap met dorpen als Epe, Oene en Heerde nodigt uit tot lange fietstochten. ’s Zomers zijn er ook beeldenroutes rondom Epe. Een must voor kunstminnende fietsers.

 

E-Bike Huren / Elektrische Fiets Huren

Bij fietsverhuur De Rijwielhoek in Oene kunt u altijd terecht voor een goede huurfiets op maat. Bij ons huurt u al een dames- of herenfiets voor € 8,50 per dag. U kunt natuurlijk ook een e-bike huren / elektrische fiets huren. Wij verhuren elektrische fietsen voor € 18,50 per dag. Gaat u voor meerdere dagen op pad? Voor € 87,50 per week kunt u bij ons e-bikes huren / elektrische fietsen huren.

 

Contact

Wilt u een e-bike huren / elektrische fiets huren bij onze fietsverhuur en alvast een fiets reserveren? Neem dan gerust contact op met De Rijwielhoek. Vul het contactformulier in of e-mail ons op: info@derijwielhoek.nl