Zadellift

U wilt veilig van uw fiets op- en afstappen? Met de zadellift van De Rijwielhoek kunt u zelfstandig uw fietszadel afstellen!

 

Zadellift

Fietsers zijn ronduit kwetsbaar in het verkeer. Veel ongelukken met fietsers ontstaan doordat ze niet tijdig anticiperen op verkeerssituaties. Denk hierbij aan het oversteken op kruisingen of het op- en afstappen bij verkeerslichten. Vaak lukt het niet tijdig met beide voeten op de grond te komen, waardoor men uit balans raakt en valt. De innovatieve zadellift van de Rijwielhoek biedt uitkomst.

 

Met de zadellift van De Rijwielhoek wordt het op- en afstappen van uw fiets een stuk veiliger. U kunt tijdig door het indrukken van een knop uw fietszadel afstellen, zodat u bij de grond komt als u stopt en / of wegfietst.

 

Voordelen Zadellift

De zadellifst wordt door vakkundige medewerkers van De Rijwielhoek op uw fiets gemonteerd en op de juiste maat afgesteld. De zadellift wordt op de plek gemonteerd waar normaal gesproken de zadelpen van uw fiets zit. De zadellift kent de volgende voordelen:

 

  • Zelfstandig uw fietszadel verstellen;
  • Veilig op- en afstappen van uw fiets;
  • Toepasbaar op meerdere fietssoorten en -maten;
  • U fietst met de zadellift een stuk comfortabeler en geeft u daardoor meer fietsplezier;
  • Zadellift kopen en contact

 

Voor bestellingen en/of vragen over de zadellift kunt u met De Rijwielhoek contact opnemen door het contactformulier in te vullen, ons te bellen op 0578-641148 of ons te mailen op info@derijwielhoek.nl